prisni su

Od Kate 'ni traga': Princ William viđen u pubu sa svojom punicom Carole Middleton

11.04.2024 u 22:50

Bionic
Reading

Svekrva princa od Walesa boravila je kod svoje kćeri i njezine obitelji tijekom proteklih blagdana kako bi im olakšala i uljepšala dane oporavka od princezine operacije

Kolumnist Richard Eden za MailOnline je napisao: 'Princ Harry je rekao da su on i Meghan pobjegli iz Britanije 2020. godine 'strahujući za živote', no čini se da njegov brat princ William uživa ​​u prilično normalnom životu. Svratio je u pub u sjevernom Norfolku za vikend sa svojom svekrvom'.

Zatim je otkrio da na izletu u pub od Kate Middleton nije bilo 'ni traga'. Carole Middleton je poznata po tome što je praktična baka pa ne čudi što bi otputovala u Norfolk za uskrsne praznike kako bi pomogla svojim troje unučadi, princu Georgeu (10), princezi Charlotte (8) i princu Louisu (4).

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Carole je prethodno rekla za The Telegraph da joj je 'obitelj najvažnija' i 'na prvom mjestu'. Walesovi su se za svoje uskršnje praznike uputili u Amner Hall, koji se nalazi u blizini imanja Sandringham, kako bi proveli vrijeme daleko od očiju javnosti nakon princezine 'šok' zdravstvene objave u ožujku. U videu koji je brzinom munje obišao planetu, Kate je otkrila da su i njoj pronašli karcinom te da je u ranoj fazi liječenja raka.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Jedna od osoba koje je najviše pogodila vijest o Kateinoj bolesti bila je njena majka. Prema pisanju britanskih medija, Carole je očajna zbog kćerine dijagnoze, a osobito ju je pogodio video koji je Kate objavila.

osmijesi i zagrljaji

Posljednji put u javnosti: Kate Middleton i princ William zračili su srećom s djecom

Pogledaj galeriju

Poznato je da Kate i Carole imaju blisku vezu, a izvori bliski obitelji tvrde da Carole svojoj kćeri i zetu daje bezrezervnu podršku. Princezini roditelji, žive nedaleko od mladih supružnika, a odmah su skočili kao pomoć Williamu u brizi za njihovo troje djece dok se Kate posvećuje oporavku.