bliži se kraj?

Nostradamusovo dramatično proročanstvo o sudbini kralja Charlesa nije baš obećavajuće

09.04.2024 u 19:18

Bionic
Reading

Kralj Charles III. tek je prije nešto manje od godinu dana okrunjen za kralja, a već se naveliko priča o njegovom odlasku... Otkako je objavljeno da je kralj obolio od karcinoma, nagađa se da bi ga uskoro mogao naslijediti princ William, a Nostradamusovo proročanstvo čak i to propitkuje

Nostradamusovo proročanstvo za 2022. i 2023. mogli bismo protumačiti kao da se odnose na rastuće troškove života od ruske invazije na Ukrajinu, a u proročanstvu za ovu godinu nalazi se i zagonetna rečenica o sudbini britanskog kralja.

Podsjetimo, početkom godine kralj Charles III. doznao je da boluje od karcinoma, a brojni su obožavatelji iz dana u dan pišu dobronamjerne poruke pokušavajući ga ohrabriti pri liječenju. Iako zasad nema naznaka da bi se Charles mogao povući s trona, prorok Nostradamus nagovijestio je njegov kraj.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Nostradamusovo proročanstvo nagovijestilo je tešku godinu za Charlesa III, što se, kako se čini, i ostvaruje...

Kralja s otoka protjerat će sila. Zamijenit će ga onaj koji nema obilježje kralja', predvidio je Nostradamus, što su mnogi povezali s kraljem Charlesom.

Također, jedan je analitičar Nostradamusovih proročanstava istaknuo kako bi kralj zaista i mogao odstupiti s vlasti, tvrdi za DailyMail.

Također, zanimljiv je dio o nasljedniku kralja... Analitičar Mario Reading tvrdi kako ne bi bilo iznenađenje da Charlesa naslijedi princ Harry! Iako je Harry tek peti u redu za prijestolje, mogao bi zamijeniti kralja umjesto Williama ili bilo koje od njegove djece, kao čovjeka koji 'nema obilježje kralja'.

  • +6
Kralj Charles III. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia