BROJNI POZNATI

Za premijeru filma ‘General’ tražilo se mjesto više: Glumačka elita i brojni poznati stigli u Pulu

14.07.2019 u 10:30

Bionic
Reading

Dugoiščekivana premijera filma ‘General’ istaknutog hrvatskog redatelja Antuna Vrdoljaka okupila je u Puli brojna glumačka imena, politička lica i važne goste domaće kulturne scene. Otvorenje 66. Pula Film Festivala prošlo je u svečanom tonu, pa su mnogi posegnuli za svojim najelegantnijim kreacijama

U pulskoj Areni u subotu navečer s nestrpljenjem su brojni poznati s domaće javne, kulturne i političke scene čekali vidjeti kadrove filma ‘General’ čije je snimanje započelo još prošle godine, a sada je ovo djelo redatelja Antuna Vrdoljaka napokon ugledalo svjetlo dana.

Premijeru i svečano otvorenje 66. Pula Film Festivala nije propustila predsjednica Kolinda Grabar Kitarović koja nije krila emocije nakon odgledanog filma. Bio je tu i pulski gradonačelnik i predsjednik IDS-a Boris Miletić u pratnji zgodne supruge Lane koja je za ovu prigodu odjenula dugu žutu toaletu.

Istaknula su se i velika glumačka imena, ujedno zvijezde prikazanog filma: Goran Navojec, ušminkani Goran Višnjić, trendi odjeven Rene Bitorajac te ženski trojac Jasmina Lord, Nataša Janjić i Hana Noka.

Dok se Nataša opredijelila za jednostavnu,a elegantni crnu kreaciju domaćeg Brenda Amarie, njezina kolegica Hana Noka odabrala je provokativno izdanje u kojem su njezini atributi bili u prvom planu.

Za glazbeni dio ceremonije bile su zadužene sestre Marija i Ivana Husar. Ovoga puta s njima su stigli supružnici, Ivana je blistala u društvu supruga Nine Mlinaca, a Marija se nije odvajala od svog voljenog Vjekoslava Rimca.

Da je atmosfera bila odlična dokazuju fotografije u nastavku.

  • +57
Filmom General svečano otvoren 66. filmski festival u Puli Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL