DUELISTICE

Za ostanak na Farmi bore se Ava i Žana

15.04.2010 u 21:35

Bionic
Reading

Između Jelene i Žane, Ava je za dvoboj odabrala krhku Žanu, što je Jelenu rasplakalo

Ava, koju su farmeri odabrali za prvu duelisticu, na današnjem je sastanku dobila priliku odabrati svog protivnika. Drele je vodio sastanak i već na samom početku pohvalio izgled farmera komentirajući kako su sve mišićaviji, a farmerice sve ljepše. Upitao ih je jesu li izgubili koji kilogram od naporna rada, na što su se javili Jelena i Elio pohvalivši se da su se 'malo istopili'. 'Ne znam zašto smo baš on i ja u toj kombinaciji!' šalila se Jelena. Drele je spremno odgovorio da postoji vjerojatnost da im hrana ne odgovara.

Ukorio ih je, jer im je zastava bila na pola koplja, no farmeri su se branili rekavši da su dignuli zastavu, no čini se da je nisu dovoljno dobro pričvrstili. Ava je rekla da je dobro spavala i da se dobro osjeća unatoč činjenici da će nekoga morati odabrati za svog protivnika. 'Bilo mi je jako teško donijeti odluku, ovdje nisam ni dva dana, nikome ništa ne zamjeram, niti se ja, nadam se, nisam nikome zamjerila. Imam svoje oči i intuiciju i neke sam stvari u tako kratkom periodu shvatila. Ne volim osobe koje se prave da su dobre sa mnom, a zabit će mi nož u leđa!' rekla je aludirajući na odabir prvog duelista.

Drele ju je upitao što je presudilo u njezinom odabiru, mogućnost pobjede u areni ili način na koji su neki ljudi postupali s njom. Iako je najavila oštru borbu, rekla je da nikad ne ide na slabiju konkurenciju, jer to onda nju čini kukavicom.'Voljela bih da nisam u ovoj situaciji, bilo mi je jako teško odabrati.' I dalje je ostavljala otvorenim pitanje tko će se sutra naći tik uz nju u areni. Naglasila je da joj nijedna ženska osoba, čime je odala da je odabrala jednu od farmerica, nije ništa napravila, ali da je odabrala Žanu. Kad je naglas izgovorila njezino ime, Žana je klimnula glavom i kroz smijeh rekla: 'Drugi put idem u arenu! Borit ću se i neću prepustiti samo tako, njoj!' rekla je kruto naglasivši svoju netrpeljivost prema Avi.

Izazivačica je za kraj sastanka nažicala jedan pljesak od farmera, jer su obje rekle da će se sutra boriti. Nakon što je Drele duelisticama rekao da moraju uzeti svoje stvari i otići u izolaciju, Jelena se slomila i počela plakati. Ava se potom stala braniti. Napomenula je kako joj odabir nije bio lak, ali da je igra takva te da je ona odabrala svoju protivnicu isto kao što su oni nekome morali dati šibice, no čini se da njezino opravdanje nije puno značilo Jeleni, a još manje Žani.