zgodna žena

Za nju je vrijeme stalo: Sharon Stone pokazala zavidnu figuru u kupaćem kostimu

06.11.2017 u 10:20

Bionic
Reading

Zbog svog je seksepila postala planetarno popularna, no Sharon Stone i danas, na pragu 60. godine, izgleda senzacionalno. U prilog tome govore i najnovije fotografije slavne glumice koja uživa u morskim radostima na sunčanoj Floridi

Slavna holivudska glumica Sharon Stone ovih dana uživa s prijateljima i obitelji na odmoru u Miamiju te je pokazala senzacionalnu figuru u jednodijelnom kupaćem kostimu.

Dok se bezbrižno brčkala na jednoj od tamošnjih pješčanih plaža, nije promakla budnom oku paparazza, koji su je snimili iz svih kutova.

  • +30
Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ova 59-godišnjakinja ponovno nam je dokazala da su za nju godine samo broj i da s lakoćom može posramiti i puno mlađe kolegice. Zanosnoj plavuši odabrani model kostima izvrsno pristaje, a uz to što otkriva dovoljno, istovremeno je vrlo ženstven.

  • +3
Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Glumica je spas od visokih temperatura potražila u oceanu, a potom uživala s bliskim ljudima na udobnim ležaljkama.

Inače, poznata glumica prije nekoliko je dana progovorila o tome kako ne namjerava otići pod nož da bi prikrila svoje godine te je odabrala dostojanstveno starenje.

  • +4
Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Koristim dobre kreme i trudim se obrijati noge kada stignem. I obožavam vježbati. Mislim da je upravo vježbanje ključ za dobro zdravlje, kao i zdrava prehrana. Plešem, bavim se jogom, pilatesom, plivam, igram se s djecom, jašem konje, idem na plažu. Što god radila, volim biti u pokretu. Ne odlazim na satove vježbanja, već iskoristim bilo koji trenutak za to', rekla je tada.