OTKRILA SE

Zbog ove je snimke Sharon Stone dobila ulogu u filmu 'Sirove strasti'

11.08.2017 u 10:26

Bionic
Reading

Na svom Twitter profilu slavna je glumica objavila jednominutnu snimku svoje audicije iz 1991. godine, zahvaljujući kojoj je dobila ulogu u filmu 'Sirove strasti' i time si otvorila vrata Hollywooda

Rijetki su oni koji se ne sjećaju čuvene scene iz filma 'Sirove strasti', u kojem Sharon Stone sjedi, odjevena u bijelo, na policijskom ispitivanju, kao osumnjičena za ubojstvo, ispred detektiva kojeg je utjelovio Michael Douglas.

Senzualno uvlačeći dim cigarete, Sharon ima prekrižene noge, a u jednom trenutku polagano spušta nogu, kako bi prebacila na drugu, te je vidljivo kako ispod suknje ne nosi ništa.

No, manje je poznato kako je dobila ulogu. Sada je slavna glumica, 25 godina nakon snimanja filma, na svom Twitter profilu objavila jednominutnu snimku s audicije, zahvaljujući kojoj je i dobila ulogu fatalne zavodnice.

  • +13
Sva lica Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Dobiti ulogu Catherine Tramell nije bilo lako. 12 ili 13 žena bilo je na audiciji, no one su odbile tu ulogu. Kada sam ušetala na set, znala sam da ću je dobiti', otkrila je Sharon Stone, koja je za ulogu dobila honorar od 500 tisuća dolara, 2014. godine gostujući kod Oprah Winfrey.