MLADOLIKA GLUMICA

Fatalna Sharon Stone u haljini koja ne trpi donje rublje

27.09.2017 u 13:10

Bionic
Reading

Kao na početku karijere, glumica Sharon Stone i dalje oduševljava izgledom gdje god se pojavi

Zvijezdu 'Sirovih strasti' dežurni paparazzi ulovili su u Zapadnom Hollywoodu, u kojem se u muškoj pratnji zaputila u omiljeni restoran slavnih, Madeo.

Zavidnu liniju na pragu 60-e Sharon Stone ovaj put istaknula je takozvanom slip haljinom koja ne trpi donje rublje.

Izazovnom modelu svilene haljine zanosna glumica pridružila je dugu vestu i sandale u identičnoj nijansi, a nepostojećim make-upom i dječačkom frizurom na pravi je način istaknula mladolik izgled u 59. godini.

  • +4
Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ideja da je biti mlad jedina stvar koja je lijepa i atraktivna jednostavno nije istinita. Ne želim biti ljepotica koja ne stari. Želim biti žena koja izgleda najbolje što može u svojim godinama. Ne trudim se izgledati kao djevojka jer to više nisam. Jako sam sretna zbog toga što sam odrasla žena', svojedobno je izjavila ova holivudska diva.

  • +3
Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna Sharon slovi za jednu od najinteligentnijih glumica među svojim kolegama i kolegicama, a zbog želje da se bavi glumom odustala je od obrazovanja. Njezina joj je ljepota oduvijek bila zaštitni znak jer je bila Miss Pensilvanije te Fordov model puno prije nego što se posvetila karijeri u Hollywoodu.