UŽIVAJU NA MORU

Za njih je ljeto i službeno počelo: Franka Batelić pohvalila se novom fotografijom malenog Viktora

21.06.2021 u 13:52

Bionic
Reading

Nakon odrađenog prvog koncerta nakon dugo vremena, onog u sklopu CMC festivala, ali i snimljenih novih pjesama i spotova, Franka Batelić otišla je na zasluženi odmor, kojeg provodi u najboljem društvu - svog sina Viktora

Svoje prvo dijete, sinčića kojem su ona i suprug, nogometaš Vedran Ćorluka dali ime Viktor, pjevačica Franka Batelić rodila je u siječnju prošle godine. Iako ima gotovo godinu i šest mjeseci, Franka još uvijek nije niti jednom objavila fotografiju njegovog lica, pokušavajući ipak nešto zadržati za sebe.

To ne znači da njezini obožavatelji nisu znatiželjni i željno ne iščekuju baš tu fotografiju, no, dok pjevačica ne donese konačnu odluku, morat će se zadovoljiti fotografijama iz poluprofila iz kojih se može tek vidjeti da maleni Viktor ima baš kao i tada Vedran gustu i tamnu kosicu, ali i da se ona kovrča na krajevima, što mu daje neodoljivost.

Upravo takvu jednu fotografiju Franka je objavila i s njom i službeno započela ljetnu sezonu. Na njoj je vidljiv Viktor kako jede krumpiriće dok sjedi na plaži ispod suncobrana i gleda u daljinu.

  • +5
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

I dok Franka trenutno uživa sama s Viktorom, da im se pridruži i Vedran morat će pričekati još neko vrijeme, budući da je on s hrvatskom nogometnom reprezentacijom, u ulozi pomoćnog trenera Zlatka Dalića, trenutno na Euru.