rastopio srca fanova

Pogledajte kako je Vedran Ćorluka čestitao svojoj Franki 29. rođendan

08.06.2021 u 14:30

Bionic
Reading

Kao i za svoj prošli rođendan, domaća pop zvijezda fanove je počastila novim video spotom, ovoga puta za singl 'Preživjet ću'. Slavlja sigurno nije nedostajalo, a među najposebnijim čestitkama na društvenim mrežama i ove godine zasigurno joj je bila ona njezinog voljenog muškarca, supruga Vedrana Ćorluke

Bivši nogometaš i odnedavno pomoćni trener nacionalne reprezentacije je na Instagram storyju podijelio preslatku fotografiju njihovog dječaka Viktora koji pozira s balonom u obliku šarene zvijezde, a Vedran Ćorluka sve je ukrasio s natpisom 'sretan rođendan, mama'.

Na fotografiji je sakrio mališanovo lice, ali se može vidjeti da ga još nisu ošišali, ima dulju kosicu i uvojke, a vidi se i koliko je Viktor već porastao. Franka je više puta do sad izjavila kako se Vedran jako dobro snašao ulozi oca njihovom sinčiću koji je na svijet došao početkom siječnja prošle godine.

'Viktor je miks obje obitelji. Fizički možda više vuče na mene, ali motorikom i upornošću definitivno je na Vedrana. Obožava glazbu, što je meni posebno drago', ispričala je Franka nedavno za tportal. Ljeto će, najavila je, provesti dijelom u Zagrebu, dijelom u Rapcu. 'Klasično ljeto već dug niz godina, a ove godine uživat ćemo s Viktorom na plaži, već vidim da mi neće trebati teretana dok ga budem naokolo lovila', rekla je kroz smijeh.

Franka Batelić - Preživjet ću spot Izvor: Promo fotografije / Autor: NN Media Nemanja