'gasi internet'

Zgodna Franka Batelić u haljini koja joj čarobno pristaje pita: 'Gdje se pleše večeras?'

19.06.2021 u 14:29

Bionic
Reading

Pjevačica Franka Batelić na Instagramu je objavila novu fotografiju na kojoj pozira u vrlo laskavoj haljini, a obožavatelji su je zasuli komplimentima

Domaća pop zvijezda Franka Batelić uživa, kako u vremenu posvećenom majčinstvu, tako i u poslu. Popuštanje epidemioloških mjera donijelo je brojna društvena događanja kojih su svi poprilično zaželjeli. 'Koncerti kreću! Say what? Kakvo mega uzbuđenje! Čovječe toliko dugo nisam održala pravi koncert da jedva čekam! Uskoro ću moći više podijeliti s vama, ali za sada - uf, kako će biti genijalnoo! Gledamo se uživo jako brzo. Uživajte u weekendichu,' objavila je nedavno Franka na svom Instagram profilu, a sada se pak pohvalila stajlingom koji doista oduzima dah.

Odjevena u crnu djelomično prozirnu haljinu, Franka je posuta šljokicama pokazala besprijekornu liniju. ' ‘Kakav utorak. Hvala @naxiradio na divnoj večeri. A sad….. ponavljam pitanje, gdje se pleše večeras?,' napisala je Franka uz objavljenu fotografiju. U komentarima su njezin izgled požurile pohvaliti Marijana Batinić, Semena Rajhard i brojni drugi.

Dva dana kasnije Franka je objavila novu fotografiju i istoj haljini te otkrila kako se radi o kreaciji hrvatskog brenda eNVy room. 'Gasi Internet!', 'Top', 'Girl crush' samo su neki od komentara obožavatelja koji nisu krili oduševljenje Frankinim izgledom i haljinom koja joj je čarobno pristajala.