OBARA SEKSEPILOM

Vrućim prizorom ponovo uzburkala maštu: Lidija Bačić pokazala kako nastaje njezin novi kalendar

09.10.2020 u 11:26

Bionic
Reading

Atraktivna Splićanka, koja uz svoj lik i djelo veže slogan 'i stas i glas', ne libi se samoj sebi biti najbolja reklama, pa u svakoj prilici koristi svoje nevjerojatno fit tijelo kako bi privukla pažnju fanova i medija. Ovog puta je pokazala kako priprema kalendar za 2021. godinu

Već je svima poznato kako Lidija Bačić više voli biti razodjevena nego odjevena. Nekoliko godina unazad snima kalendar koji se prodaje u limitiranom izdanju, a danas je na Instagramu objavila video u kojem pozira u provokativnoj pozi u crnom bikiniju otkrivajući kako izgleda snimanje za kalendar za 2021. godinu. Lajkovi i komentari pljušte na sve strane.

No bilo je i dežurnih kritičara. 'U najmanju ruku imam dojam da je to snimanje za Smokvin list prije nego za kalendar. Ili možda da. Kalendar za automehaničarsku radionu', napisao joj je jedan od pratitelja. No, atraktivna pjevačica nikad se ne osvrće na negativne komentare.

Unatoč tome što promovira svoj novi singl 'Radi Radi Radi' uvijek iznova razveseli fanove svojim novim zavodljivim fotografijama. Prije nekoliko dana ih je razveselila jednom na kojoj je pozirala na krevetu u hotelskoj sobi. Sjedi u provokativnoj pozi na rubu kreveta, a na sebi ima šareni monokini.