OBOŽAVATELJI U TRANSU

Vrući prizor: Lana Jurčević provocira iz kreveta samo u donjem rublju

03.02.2019 u 19:28

Bionic
Reading

Pjevačica Lana Jurčević prisjetila se vrućih scena sa snimanja spota za pjesmu 'Usne ko milijun watti' koja je svjetlo dana ugledala u veljači prošle godine. Lijepa pjevačica s obožavateljima je podijelila provokativnu fotografiju na kojoj pozira u izazovnom donjem rublju i izazvala lavinu ovacija

'Netko će u ovoj slici vidjeti moju zaigranu dušu, a netko samo guzu. Sve je stvar percepcije', napisala je Lana Jurčević pored fotografije, dodavši emoticon breskve, koja u ovom slučaju simbolizira stražnjicu, a njezini obožavatelji su joj zamjerili jedino to što se na fotografiji ta ista stražnjica ne vidi malo bolje.

Na fotografiji pjevačica pozira u romantičnom ozračju, na krevetu prekrivenom satenskom posteljinom s nogama u zraku, odjevena samo u oskudno bijelo donje rublje, dok u pozadine gore deseci svijeća.

U prvom planu su i ovog puta bile Lanine zanosne obline, koje su izazvale lavinu oduševljenih komentara. Dok su rijetki prvo primijetili čarobni interijer, većina Laninih pratitelja nije ostala ravnodušna na njezine tjelesne atribute.

'90% ljudi je vidjelo samo guzu', 'baby kakve vruće noge. Lano i ako me sada prijaviš, ne zanima me. Puknut ću!', 'ja vidim na ovoj slici da Lana Jurčević ima daleko najbolju liniju i tijelo od svih naših hrvatskih pjevačica', glasili su samo neki od oduševljenih komentara.

  • +2
Lana Jurčević na otvorenju Funparka Mirnovec Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL