ZAVODNICA

Lana Jurčević ponovno provocira: U baršunastom grudnjaku pokazala bujno poprsje

31.01.2019 u 09:52

Bionic
Reading

Zagrebačka pjevačica Lana Jurčević u posljednje vrijeme svoj stil uglavnom bazira na seksi komadima. Izazovne kreacije koje pokazuju sve njezine atribute uvijek izazovu pomutnju na društvenim mrežama, a isti scenarij dogodio se i nakon što se pokazala u neobičnom grudnjaku

Odjevena u poderane svijetle traperice, Lana Jurčević za gornji je dio svog outfita izabrala tek seksi grudnjak koji je otkrio njezino bujno poprsje. U takvom izdanju i zavodljivoj pozi, popularna pjevačica pozirala je za svojih 400 tisuća fanova na društvenim mrežama.

Njezino provokativno izdanje u narančastom grudnjaku obloženom crnom čipkom razveselilo je više od 20 tisuća ljudi, a mnogi su joj u komentarima uputili samo komentare podrške. 'Ja sam ovisan o tebi', 'Tako si lijepa', 'Woow, Lana', 'Prekrasna', pljuštali su komplimenti, a neki su se nadovezali i na njezino pitanje koje je postavila u objavi.

'Sreća pa nemam poroka. Pardon, više ne. Ja sam se jedine svoje ovisnosti nedavno odrekla - kapi za nos. Koja je vaša?', napisala je zgodna brineta i tako otkrila djelić svoje intime s mnoštvom. Brojni su ostali iznenađeni njezinim 'porokom'.

  • +2
Lana Jurčević na otvorenju Funparka Mirnovec Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL