VOLI POKAZIVATI TRBUH

Lana Jurčević ponovo provocira i pozira podignute majice

14.01.2019 u 16:58

Bionic
Reading

Pjevačica često zna zavoditi svojim kombinacijama, ali ova je stvarno bombastična. Lana Jurčević pozirala je u zanimljivom izdanju u kojem je neke podsjetila na jednu od najizvođenijih pjevačica u svijetu, britansku pop pjevačicu

'Bok', poručila je Lana Jurčević kratko svojim pratiteljima pored fotografije na kojoj pozira podignute majice ispod koje joj se nazire čipkasti grudnjak i pokazuje savršeno ravan trbuh. Neke od fanova naša pjevačica podsjetila na jednu slavnu pjevačicu.

'Hrvatska Dua Lipa', komentirao je jedan od pratitelja. 'Ja pomislila da je to Dua Lipa', dodala je još jedna obožavateljica.

Pjevačica sjaji od zadovoljstva. Procvale su joj ruže i na privatnom planu i to s Filipom Kratofilom kojeg je do sada čuvala podalje od medija. Sa svojim odabranikom nedavno je posjetila Australiju.

Zaljubljena je preko ušiju, ali o vjenčanju još ne razmišlja. 'Zadnji put sam o vjenčanici razmišljala kad sam imala 18 godina. Forme nisu nešto čemu težim jer svi dobro znamo da je najbitnije odnos dvoje ljudi. Nebitno mi je jesam li nešto potpisala', izjavila je nedavno.

View this post on Instagram

🐨🐨

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

  • +9
Lana Jurčević Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic