POPUT SVJETSKE DIVE

Vrući pozdravi iz Beograda: Severina u seksi donjem rublju ostavlja bez teksta

16.03.2022 u 21:26

Bionic
Reading

Možda smo je na posljednjem koncertu vidjeti u vrlo zatvorenom izdanju i trenirci ali naša estradna ikona sada je sve nadoknadila. Severina se javila iz novog hotela u Beogradu, a posebnu pažnju izazvala je njezina seksi opravica

Iako nije ništa čudno da pjevačicu poznatu diljem regije vidimo u oskudnom izdanju, Seve nas je posljednjih tjedana znala iznenaditi nekim stajlinzima u kojima je nemamo prilike često vidjeti. Na koncertu u Brčkom nastupila je, na iznenađenje svih okupljenih, u sivoj trenirci te se opravdala da su temperature vani bile jako niske.

Svi koji prate Sevkin rad i karijeru, znaju da inače za binu bira seksi izdanja, ručno šivane kompletiće u kojima njezini atributi dolaze do izražaja.

I baš kada smo se pitali gdje su seksi fotke naše pjevačice, atraktivna Splićanka ugodno nas je iznenadila jednom vrlo izazovom fotografijom.

Na svom javnom Instagram profilu, na kojem je prati više od milijun ljudi, 49-godišnjakinja je objavila fotografiju iz beogradskog hotela. Na njoj je pozirala u seksi donjem rublju crne boje, s halterima te u visokim kožnim čizmama, zavodljiva pogleda.

U komentarima su se brojni obožavatelji složili da je s razlogom prozivaju jednom od najseksepilnijih Hrvatica, te da joj godine samo idu u prilog.

Severina Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL