SPORNI STAJLING

Severina u Brčkom planirala nastupati u bojama Ukrajine: 'S obzirom na to da su rekli da bi nakon koncerta u Bosni izbio 3. svjetski rat, ipak se presvukla'

09.03.2022 u 15:24

Bionic
Reading

Prije dva dana svoju je publiku pozvala da se obuku u plavo-žute kombinacije za njezin koncert u Brčkom, te sličan pripremila za sebe i svoj tim, Severina se u posljednji tren predomislila te na pozornicu izašla u jednobojnoj trenirci

'Ovo je prekrasan Trg mladih u Brčkom, gdje sam prvi put pjevala u ponedjeljak navečer. To je bila velika ljubav na prvi pogled. Prepun Trg mladih, vaše ruke i pjevanje zauvijek će mi ostati u srcu. Bilo je hladno, ali to nas nije spriječilo da to bude baaaš dobra noć', napisala je Severina ispod svoje posljednje Instagram objave na kojoj je pokušala ostatku pratitelja dočarati atmosferu sa svog koncerta u Brčkom.

Na fotografijama je vidljivo da je pjevačica nastupila u potpuno neočekivanom izdanju, te u stajlingu u kojem je rijetko viđamo i u privatnim trenucima. Dok je do sada Seve uglavnom birala ručno rađene kostime, provokativne haljine ili svjetlucave materijale za svoje koncerte, ovoga puta jednostavno je uskočila u trenirku sive boje i poručila da joj je bilo toplo i udobno.

Ipak, oni koji prate Severinin rad i karijeru u stopu primijetili su da se u Brčkom dogodilo još nešto. Svega dva dana prije koncerta pjevačica je pozvala publiku da pripreme stajlinge u žuto-plavim kombinacijama kako bi zajedno dali podršku Ukrajini. I sama je imala spreman komplet u istim bojama, kao i ostatak njezina tima.

'Lijepo se ovako probuditi, ali večeras želim biti s vama u Brčkom. Obucite se u plavu boju kao more i žutu kao sunce. I toplo se obucite, jer moramo biti zdravi. I umjetnica mora biti zdrava Konstrakta. Koja li je tajna zdrave kose Meghan Markle? Vidimo se večeras na Trgu mladih. Brčko, volim vas', poručila je tada Severina uz fotografiju na kojoj je se može vidjeti u bijelom ogrtaču’, stajalo je u prvotnoj objavi.

Iz Severininog tima potvrdili su nam da je došlo do promjene planiranog outfita. Saznajemo da su se domaćini zabrinuli oko moguće reakcije dijela publike pa je Severina odlučila promijeniti odjeću kako ne bi došlo do incidenata. Iz njenog tima naglašavaju da je zanimljivo da je sporna trenirka zapravo i u bojama bosanskohercegovačke zastave, međutim pjevačica je na kraju ipak nastupila u jednobojno trenirci neutralne sive boje.

'S obzirom na to da su rekli da bi nakon koncerta u Bosni izbio 3. svjetski rat, Severina nije htjela biti krivac za njega pa se presvukla… U trenirku druge boje. Nije htjela zakinuti svoju publiku za koncert; njima je ionako svejedno u čemu ona pjeva', rekao je za tportal dobro upućeni izvor.