na svoj način

Severina uputila poruku fanovima: 'Obucite se u plavu boju kao more i žutu kao sunce'

07.03.2022 u 20:10

Bionic
Reading

Sve je više umjetnika koji najavljuju bojkot Rusije zbog Putinove agresije na Ukrajinu, a brojne svjetske i domaće zvijezde svoje stavove, kao i riječi podrške, izražavaju putem društvenih mreža. I Severina je među njima

Naša pjevačka zvijezda vratila se odmorena s egzotičnih i omiljenih joj Maldiva, ali još uvijek joj se sliježu dojmovi s tog putovanja pa objavljuje fotografije nastale ondje. Sada se sprema za koncertne pohode pa je na Instagramu pozvala sve na nastup u Brčko, a ima i posebnu molbu.

'Lijepo se ovako probuditi, ali večeras želim biti s vama u Brčkom. Obucite se u plavu boju kao more i žutu kao sunce. I toplo se obucite, jer moramo biti zdravi. I umjetnica mora biti zdrava Konstrakta. Koja li je tajna zdrave kose Meghan Markle? Vidimo se večeras na Trgu mladih. Brčko, volim vas', poručila je Severina uz fotografiju na kojoj je se može vidjeti u bijelom ogrtaču.

Podsjetimo, Severini su na Maldivima društvo pravili njezin sin i prijateljica Sonja Dvornik, a odsjeli su u resortu Six Senses Laamu. Na Maldivima, koji su našoj pjevačici očito omiljena destinacija za guštanje, tamo je zadnji put boravila krajem studenog, a ondje je bila i mjesecima ranije 2021. godine. Ondje je 2018. proslavila Božić i dočekala Novu godinu. Tada je bila u društvu bivšeg supruga Igora Kojića.

Severina u Beogradu Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL