rijetka nasmijana fotografija

Vrijeme slavlja: Damir Urban u najljepšem društvu obilježio svoj dan

20.09.2021 u 14:42

Bionic
Reading

Riječki glazbenik zadnjih dana ima razloga za veselje. Objavljen mu je novi, dvostruki album nazvan ‘Lipanj, srpanj, kolovoz‘, s gotovo 80 minuta autorskog materijala što mu je prvi studijski album s novim pjesmama nakon 'Mamuta' iz 2014., (u međuvremenu je prije dvije godine objavio je živi album u pratnji Zagrebačke filharmonije), a ovog vikenda je dočekao i svoj veliki dan

Nasmijan i u društvu svoje djece, sina Istoka Zole i kćeri Iskre Damir Urban dočekao je svoj 53. rođendan. S njima je pozirao i pokazao tortu s brojem svojih godina, a fotografiju koju je snimila njegova voljena, Milica Czerny Urban je opisao: 'Igra velikih brojeva! Hvala vam svima na čestitkama i dobrim željama!'.

Lijepe želje su mu izrazili i rođendan čestitali mnogi obožavatelji i prijatelji, kolege poput Ede Maajke, Ljupke Gojić Mikić, Jelene Veljače, Janka Popovića Volarića, Mattea Cetinskog, Majde Šušelj Tare (nekadašnja pjevačica grupe Karma), Ivana Vukušića.

Inače, osim koncertnih obaveza, koje su se pokrenule tijekom ljetnih mjeseci, jedan od naših najzanimljivijih glazbenika ima pune ruke posla budući da radi na kazališnoj glazbi za predstavu Matjaža Fariča u Slovenskom narodnom gledališču u Ljubljani, a dobio je i angažman oko vizualnog identiteta Teatra Ulysses za iduću godinu.

GLAZBENA POSLASTICA

Urban & 4 održali spektakularni koncert u Puli

Pogledaj galeriju