čestitke pljušte

Velika sreća u domu Damira Urbana: 'Jednostavno se ne mogu ne pohvaliti...'

31.08.2021 u 15:09

Bionic
Reading

Jedan od naših najcjenjenijih glazbenika proteklih je dana promovirao novu pjesmu i video spot (koja će se naći na novom dvostrukom studijskom albumu 'Lipanj, srpanj, kolovoz') na kojem je surađivao sa suprugom, prof. filozofije i pedagogije Milicom Czerny Urban. Ostatku svijeta Damir Urban danas je obznanio da njegova voljena ima novu titulu

Damir Urban (52) i 12 godina mlađa supruga Milica Czerny Urban jedan su od najstabilnijih domaćih parova na sceni. Svoj privatni život poznati drže podalje od očiju javnosti, a njihova ljubavna priča nikada se nije vezala uz skandale i medijske natpise. Tu i tamo na društvenim mrežama Damir Urban pokaže kakvu crticu koja nije vezana isključivo za umjetnosti kojima se bavi. To se dogodilo i danas.

'Jednostavno se ne mogu ne pohvaliti da je autorica spota za pjesmu 'Sama', koji je jučer premijerno prikazan, ujedno jučer i doktorirala. Kakav dan!', napisao je glazbenik u utorak poslijepodne uz fotografiju svoje lijepe supruge.

Par je braku od 2007. godine, a prvo zajedničko dijete dobili su u lipnju 2015. godine kada im se rodio sin Istok Zola, dok im je u studenom 2019. stigla i kćer Iskra. Glazbenik iz prvog braka s Goranom Milojević već ima sina Malika. Svako njihovo pojavljivanje u javnosti te njihovi zadovoljni izrazi na licima govore o tome koliko im je lijepo zajedno.

  • +3
Damir Urban, Milica Czerny Urban Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL