NEODOLJIVA SEVILLA

Vrijeme samo za njih: Arija Rizvić i Marko Vargek uživaju u čarobnom gradu na jugu Španjolske

16.05.2022 u 16:43

Bionic
Reading

Svoju ljubavnu vezu odavno ne kriju, a da su uistinu pronašli jedno u drugome ono što su tražili, jasno je i po objavljenim fotografijama na društvenim mrežama. Glumica i redateljica Arija Rizvić sada je otkrila da je s dečkom, sportskim novinarom RTL-a Markom Vargekom otputovala na čarobnu destinaciju

'Real Alcazar, kakvo čarobno mjesto', napisala je pored niza fotografija koje je snimila unutar zidina poznate kraljevske palače u Sevilli glumica i redateljica Arija Rizvić, a njezini pratitelji nisu mogli ne primijetiti kako su se ona, ali i njezin dečko Marko Vargek, i odjećom sa zanimljivim printom savršeno uklopili u prostor.

Sudeći po fotografijama, ali i snimkama, ljubavni par uživa u čarobnom gradu na jugu Španjolske, ujedno glavnom gradu autonomne zajednice Andaluzije, a poslužilo ih je i prekrasno vrijeme - sunce i visoke temperature.

A osim u ljepotama građevina, Arija Rizvić i Marko Vargek uživaju i u lokalnim specijalitetima, a svoje mjesto među fotografijama dobilo je i, za to područje tipično, drvo s narančama koje tamo stoje samo za ukras. Naime, te naranče koje rastu po stablima grada nisu za konzumaciju, jer nemaju potrebnu slatkoću, no zato daju svemu poseban šarm.

NEBO

Otvorenje lounge bara nisu propustila ni poznata lica; pogledajte tko je sve iz Zagreba 'potegnuo' za Rijeku

Pogledaj galeriju

Par je imao sreću da prisustvuje i tradicionalnom flamencu, a nikoga ne bi čudilo da upravo prekrasna Sevilla inspirira redateljicu za novu predstavu.