mladi, zgodni i uspješni

Ljubavna idila traje: Naša glumica i redateljica ne skriva koliko je zaljubljena u sportskog novinara

14.01.2022 u 14:20

Bionic
Reading

Arija Rizvić koju je šira javnost upoznala kroz seriju Nove TV 'Drugo ime ljubavi', a pamti je i po pobjedi u posljednjoj sezoni popularnog TV showa 'Zvijezde pjevaju', niže poslovne uspjehe sa hvaljenim predstavama, a sreće joj ne nedostaje ni na privatnom planu. Već godinu dana ljubi televizijskog novinara, urednika i voditelja Marka Vargeka

'Jarun, negdje u prosincu 2021. prije svih zajedničkih izolacija, koronizacija, rehabilitacija, resetiranja, meditacija. Zdravije i radno idemo u nastavak 2022!', poručila je Arija Rizvić pored zajedničke fotografije s Markom Vargekom. Na Instagram storyju je pak pokazala da prati sva njegova javljanja.

Glumica i redateljica ne voli previše pričati o ljubavi. Nedavno je za tportal otkrila je da je uz svog dragog počela više pratiti sport i da je shvatila sam da je utakmice zabavljaju i opuštaju. Zajedno vole vrijeme provoditi u šetnji prirodom, na izletu izvan grada ili putovanju negdje dalje, a vole otići i na partyje.

'Zanimanje za privatni život je dio javnog posla kojim se bavim, ali pokušavam se ne opterećivati time niti da to mijenja moje uobičajene i svakodnevne navike i radnje. Želim slobodno doći npr. na Cvjetni trg i sa svojim dečkom ili prijateljima popiti kavu ako mi se tamo baš pije kava', rekla nam je tada.

  • +3
Arija Rizvić Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX