DVIJE ECIJE

Vratolomije u kupaćim kostimima: Naše poznate imenjakinje uživaju u morskim radostima

14.08.2018 u 09:49

Bionic
Reading

Posljednje dane ljetnih godišnjih odmora naše poznate dame koriste za uživanje u ljepotama Jadrana, a pritom ne propuštaju priliku pohvaliti se na društvenim mrežama svojim senzacionalnim figurama

Vrućeg Zagreba još se nisu zaželjele dvije poznate Hrvatice koje se svakodnevno putem Instagram profila hvale kako provode dane na Jadranu.

Glumica Ecija Ojdanić uživa s djecom i suprugom u Dalmaciji, gdje dane najradije provodi na plaži i u morskim radostima. Pritom naravno dolazi do izražaja i njezina fit figura koju tijekom cijele godine održava napornim treninzima i svojim najdražim hobijem, trčanjem.

Ipak, Ecija nije došla samo odmarati, pa je otkrila kako u ranu zoru ustaje da bi ostala dosljedna svom ritmu te odradi jutarnju tjelovježbu. Upravo zbog toga, poznata glumica nema problema u ljetnim mjesecima razodjenuti se u minijaturni bikini.

Ovoga puta odabrala je dvodijelni crveni kostim koji je istaknuo njezin ravan trbuh i vitke, duge noge.

Za oko je ovih dana mnogima zapela i njezina imenjakinja, Ecija Ivušić. Mlada televizijska i radijska voditeljica odmara kao i svakoga ljeta na Korčuli.

Atraktivna plavuša pokazala je i zavidnu kolekciju kupaćih kostima kojih u njezinoj garderobi očito ne nedostaje.

Dok se sunčala na plaži u Veloj Luci Ecija je odlučila svojim mnogobrojnim pratiteljima na društvenim mrežama pokazati koliko je rastezljiva i spretna. Napravila je stoj na rukama održavajući ravnotežu naslonivši se na stablo iza nje za što je dobila brojne pohvale.