BRZ POVRATAK U FORMU

Doris Pinčić Rogoznica uskočila u bikini dva mjeseca nakon poroda

06.08.2018 u 20:33

Bionic
Reading

Televizijska i radijska voditeljica Doris Pinčić Rogoznica ljetne dane koristi za druženje s obitelji i prijateljima, a pritom ne zaboravlja podijeliti radosne trenutke s mnogobrojnim fanovima na Instagramu

Nakon što je krajem lipnja u zagrebačkoj Vinogradskoj bolnici postala majkom djevojčice Gite, kojoj je ime nadjenuo njezin četverogodišnji sin Donat, voditeljica Doris Pinčić Rogoznica s obitelji se zaputila u Dalmaciju gdje uživa na zasluženom godišnjem odmoru.

  • +33
Doris Pinčić Rogoznica Izvor: Promo fotografije / Autor: Josip Čekada

'Obožavatelji lita' napisala je lijepa Zadranka na svom Instagram storyju uz morsku fotografiju na kojoj joj društvo čini suprug, glazbenik Boris Rogoznica.

Iako je rodila prije nepuna dva mjeseca, Doris je pojavom u bikiniju maslinastozelene boje na oduševljenje brojnih fanova dokazala da se itekako brzo vratila u formu.

Kada je rodila sina Donata, Doris se na posao vratila nakon šest tjedana, a kako joj je i druga trudnoća prolazila lagodno, radila je do posljednjih tjedana.

Sudeći prema njezinu osmijehu i svakodevnim objavama na društvenim mrežama, ljubav s najdražim glazbenikom i ponovno majčinstvo itekako joj gode.

Ajmo sad jednu normalnu 😀🎉📷🏊🎣👙💙 #LipoMiJe #OtoceVolinTe

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on