MAMAC ZA POGLEDE

Plus size ljepotica tvrdi: Ovo je 'savršeni bikini' koji pristaje svakoj figuri

10.08.2018 u 09:51

Bionic
Reading

Najuspješniji plus size model Ashley Graham ponosno nosi svoje raskošne obline i redovito fotografije svojeg tijela u kupaćem kostimu dijeli s fanovima na društvenim mrežama, kao i savjete i trikove kako zavoljeti svoje tijelo, pravilno se hraniti ili pak pronaći idealni bikini. Čini se kako slavna ljepotica ovog ljeta ima svog favorita

Ashley Graham, jedna od top 10 najplaćenijih manekenki današnjice i prvi plus size model u povijesti koji se popeo na ovu listu, podijelila je s obožavateljima na Instagramu svoju fotografiju u kupaćem kostimu, ali ne bilo kojem, već njezinom najdražem modelu. Barem tako tvrdi slavna ljepotica koja je ispod fotografije napisala: 'Savršeni bikini ipak postoji'.

Riječ je o bijelom The Iconic bikiniju brenda Swimsuits For All koji je za poznati brend kupaćih kostima dizajnirala upravo Ashley Graham. Slavna ljepotica dizajnirala je za ovaj brend već nekoliko kolekcija, no čini se kako joj je ovaj jednostavni bijeli bikini s trokutićima i gaćicama na vezanje posebno prirastao srcu.

Isti bikini plus size ljepotica je nosila i ranije, a posljednji put sredinom srpnja na odmoru na Mykonosu, gdje je odmarala u društvu prijatelja.

  • +13
Ashley u bijelom bikiniju Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia