NOVI MILIJUNI DOLARI

Vojvotkinja od Diora: Meghan Markle čeka ugovor s luksuznom modnom kućom

18.06.2023 u 18:13

Bionic
Reading

Nakon što su ostali bez ugovora teškog 20 milijuna dolara sa Spotifyem, a sve se glasnije priča da bi ih ista sudbina mogla zadesiti i s Netflixom, no Meghan Markle i princu Harryju smiješi se novi izvor prihoda - unosni ugovor s Diorom

Ugovor sa Spotifyem vrijedan 20 milijuna dolara, raskinut je 'međusobnim dogovorom', navodi se u priopćenju kraljevskog para, a nakon toga oglasio se i izvršni direktor Spotifyja, nazvao 'je.enim prevarantima'.

Osim toga sve se glasnije šuška da bi mogli ostati i bez ugovora s Netflixom, vrijednog vrtoglavih 100 milijuna dolara, a navodno su u tom streaming servisu dobili što su mogli dobiti od njih. Kraljevski par koji se svojevoljno preselio 'preko bare' svoju je priču već nekoliko puta ispričao do u detalje, a kako više i onako nemaju bliske odnose britanskom kraljevskom obitelji, malo je vjerojatno da na tu temu išta više mogu ponuditi javnosti i Netflixu.

Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

I dok se jedna vrata zatvaraju, druga se otvaraju, piše britanski Mail on Sunday koji navodi da bi Meghan Markle uskoro mogla postati novo zaštitno lice Diora. Bivša glumica navodno je u procesu sklapanja ugovora s Diorom koji dogovara njezina nova agencija William Morris Endeavour, koja je u misiji da rebrendira vojvotkinju, odnosno popegla joj imidž.

Otkako je potpisala za WME agenciju Markle je stalno na sastancima s njihovim izvršnim direktorom Arijem Emanuelom i njegovim timom, a upravo Ari, jedan od najpoznatijih i najmoćnijih holivudskih agenata predstavlja Markle. Za očekivati je da će joj osigurati brojne unosne ugovore, a Dior bi mogao biti tek početak.

Meghan Markle odjeću te prestižne francuske modne kuće, koja je u vlasništvu obitelji Arnault odnosno njihovog LVMH-a, nosila je tijekom kraljevske turneje u Maroku, gdje se 2018. pojavila u dugoj večernjoj haljini u bež nijansi još dok je bila u visokom stupnju trudnoće.

U Dioru od glave do pete bila je i 2019. na krštenju sina Archieja.

Crnu haljinu bardot izreza i midi kroja nosila je na proslavi 100. rođendana britanskih zračnih snaga.

U Dioru se pojavila na prošlogodišnjoj proslavi kraljičinog platinastog jubileja kad je nosila haute couture kaput u bijeloj boji.

Pokazala je i kultnu Diorovu torbicu Lady Di, nazvanu po princezi Diani, svekrvi koju nikad nije upoznala, a odabrala ju je za pojavljivanje na Global Citizen koncertu u New Yorku.

Da s francuskom luksuznom modnom kućom gaje dobre odnose pokazao je i princ Harry, koji je Diorovo odijelo nosio u svibnju ove godine na krunidbi kralja Charlesa, a u njemu se pojavio i na Visokom sudu u Londonu za njegov slučaj hakiranja telefona protiv Daily Maila.

  • +2
Princ Harry Izvor: EPA / Autor: ANDY RAIN