BILL SIMMONS

Bijesni direktor Spotifyja nazvao princa Harryja i Meghan Markle 'je*enim prevarantima'

17.06.2023 u 09:25

Bionic
Reading

Princ Harry i Meghan Markle prekinuli su suradnju sa Spotifyjem samo tri godine nakon što su sklopili ugovor vrijedan 20 milijuna dolara, a navodno je do prekida došlo sporazumno. Uz to, jedan je izvor otkrio da par nije proizveo dovoljno sadržaja da bi primio punu isplatu od više milijuna dolara, a sada se o svemu oglasio i izvršni direktor, koji ne krije bijes

Iako je podcast Meghan Markle na Spotifyju ostvario značajan uspjeh, ni to nije bilo dovoljno da ovaj poslovni pothvat bivše glumice dobije i drugu sezonu. Iako je predstavljeno kao sporazumni prekid ugovora, riječi izvršnog direktora Billa Simmonsa bacaju novo svjetlo na cijelu priču.

Ugovor vrijedan 20 milijuna dolara okončan je tri godine nakon potpisivanja, a Simmons nije krio bijes zbog loše odrađenog posla, te je princa Harryja i Meghan Markle nazvao 'je*enim prevarantima'.

Ovaj voditelj inovacija i monetizacije u Spotifyju na kraljevski se par obrušio u epizodi vlastitog podcasta: 'Je*eni prevaranti. To je podcast koji smo trebali pokrenuti s njima. Moram se napiti jedne večeri kako bi vam ispričao priču o sastanku preko Zooma kojeg sam imao s Harryjem kako bi mu pomogao u realizaciji ideje za podcast. To mi je jedna od boljih priča', izjavio je Simmons.

  • +2
Princ Harry Izvor: EPA / Autor: ANDY RAIN

Gubitak još jednog unosnog ugovora dodatno je uzdrmao financijsku situaciju vojvode i vojvotkinje od Sussexa, koji će sada morati dobro odvagnuti na što će i gdje potrošiti. Poznato je da je financiranje njihove luksuzne vile u Montecitu itekako skupo, baš kao i plaćanje osiguranja koje ih prati u stopu, a kada se svemu tome pridodaju svi sudski sporovi, neće im biti lako.

Vrlo je vjerojatno da će zbog gubitka ugovora sa Spotifyjem Harry i Meghan biti prisiljeni obuzdati svoj lagodni način života i malo početi paziti 'iz koje im rupe curi novac'.