simpatičan dijalog

Voditelj Dnevnika Nove TV kolegici za vrijeme pauze: 'Linjaš se'

20.04.2023 u 08:55

Bionic
Reading

Biti ispred kamera, i još k tome ako emisija ide uživo, sa sobom zasigurno nosi i određenu dozu stresa. Voditelji prije uključivanja krate vrijeme na zanimljive načine. Valentina Baus je pokazala video nastao za vrijeme takve pauze

Voditeljica Dnevnika Nove TV Valentina Baus, uz objave na Instagramu, aktivirala se na TikToku te objavljuje situacije s posla (kako izgledaju govorne vježbe, šminkanje njezinih muških kolega i slično), ali i poneke iz privatnog života.

Njezini pratitelji su među ostalim mogli vidjeti snimku nastalu kad kamere nisu bile upaljene, a u kojoj joj njezin kolega Dino Goleš govori: 'Vidiš da se linjaš.' 'Linjam se?' upitala ga je ona s nevjericom u očima, na što se voditelj glasno nasmijao, a Valentina komentirala s: 'No comment.'

Video je opisala riječima: 'Dino zeza pod pauzom Dnevnika. Kaže - linjam se. Cure, je l' i vama ispada kosa u proljeće?' Mnogima omiljeni televizijski par nagrađen je 2022. godine Večernjakovom ružom u kategoriji novog lica godine.

  • +3
Dino Goleš, Valentina Baus Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

'Dugogodišnji rad na terenu bio je od velike koristi i sjajna podloga za ulazak u studio. Televizijsku karijeru na Novoj TV gradila sam od nule i mislim da je za mene bilo doista korisno to što sam krenula od najniže stepenice', ispričala je Valentina ranije za tportal.