VALENTINA I DINO

Nakon više od 10 godina: Dnevnik Nove TV dobio novi voditeljski dvojac

10.12.2021 u 00:28

Bionic
Reading

Dobro uigranim voditeljskim parovima Dnevnika Nove Tv pridružio se najnoviji. Za voditeljski stol ovoga četvrtka premijerno je sjeo novi voditeljski dvojac, Valentina Baus i Dino Goleš

Dobro poznata reporterska imena i iskusni voditelji popodnevnih i večernji Vijesti Nove TV večeras su premijerno odradili jednu od najgledanijih informativnih emisija u domaćem eteru.

' Voditi najgledaniju informativnu emisiju u zemlji velika je čast i velika odgovornost prema našim gledateljima, ali i kolegama reporterima', komentirala je Valentina, a Dino je dodao: 'Donositi najvažnije vijesti dana, tijekom više od 60 minuta Dnevnika, oboma je bilo veliko zadovoljstvo', prenosi Slobodna Dalmacija.

Još za vrijeme studentskih dana Valentina je počela raditi na Novoj TV, a nakon pridruživanja timu informativnog programa u svojim prilozima i javljanjima uživo uglavnom se bavi društvenim događanjima i turističkim temamma, a tijekom pandemije intenzivno prati i izvještava o zdravstvu.

Njezin voditeljski partner Dino Goles novinar je s višegodišnjim iskustvom u TV novinarstvu. Godine 2017. Novoj TV pridružio se u ulozi reportera informativnog programa, a na Novu je došao s HRT-a.