VELIKA OBLJETNICA

Dnevnik Nove TV slavi 15 godina: Pogledajte kako su na samom početku izgledali popularni voditelji

10.10.2020 u 10:21

Bionic
Reading

10. listopada davne 2005. godine Marija Miholjek i Petar Pereža po prvi su put pozdravili hrvatsku javnost u tada novoj, gledateljima nepoznatoj središnjoj informativnoj emisiji – Dnevniku Nove TV

Bila je to prekretnica ne samo za Novu TV, već i domaće televizijsko izvještavanje i prezentiranje vijesti općenito – početak nove ere u profesionalnim standardima te beskompromisnoj kvaliteti, vjerodostojnosti i neovisnosti.

U ulozi voditelja našli su se na samom početku Marija Miholjek i Petar Pereža koji su se s godinama malo promijenili, a potom su im se pridružili još Saša Kopljar koji je u Dnevnik Nove TV stigao s HRT-a, te Romina Knežić koja je započela kao reporterka s terena.

Svakoga dana u 19.15 Dnevnik Nove TV donosi više od 60 minuta informacija, temeljit i cjelovit pregled najvažnijih dnevnih događaja u zemlji i svijetu. Iza toga krije se cjelodnevna priprema i timski rad velikog broja ljudi, a zahvaljujući njihovoj profesionalnosti, dugogodišnjem iskustvu i ekspertizi.

'Proteklih 15 godina uvijek smo pomicali granice, uvodili novitete na hrvatsko medijsko tržište, postavljali prava pitanja i bili beskompromisni u inzistiranju na odgovorima. Tako ćemo nastaviti i dalje. U ovim izazovnim vremenima, osjećamo još veću obvezu opravdati povjerenje naših gledatelja. Životi su nam se svima promijenili, ali raduje da je nas Dnevnik i u novom normalnom prvi izbor većine', izjavila je Ksenija Kardum.

  • +6
15 godina Dnevnika Nove TV Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV