POSLOVNI ZAOKRET

Vlatka Pokos zamijenila kanadsku adresu onom u Splitu gdje je pronašla i posao

03.08.2023 u 12:32

Bionic
Reading

Iako je bilo govora kako se Vlatka Pokos, nakon angažmana u 'Plesu sa zvijezdama', ponovno vraća u Kanadu, planovi su se promijenili, a ova televizijska voditeljica sada karijeru gradi u Splitu

Prema pisanju Slobodne Dalmacije, Vlatka Pokos posljednjih mjeseci živi u Splitu, gdje je pronašla posao, no odabir je mnoge iznenadio. Naime, kako doznaje njihova novinarka, nekadašnja televizijska voditeljica i pjevačica dobila je posao u splitskom hotelu Ambasador.

Riječ je o sezonskom poslu, a Vlatka Pokos angažirana je na novoj usluzi hotela - tzv. concierge-usluzi - i to zbog svojih kvaliteta u savjetovanju klijenata u vezi s njihovim željama tijekom boravka u Splitu.

Iz uprave hotela su za Slobodnu Dalmaciju otkrili kako je Vlatka bila najbolji izbor, što zbog svoje elokventnosti, ali i aktivnog znanja nekoliko svjetskih jezika. Uz sve to krasi je komunikativnost, visok stupanj motivacije, kao i ugodna vanjština.

Vlatka Pokos Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Njezino radno mjesto je u auli hotela gdje ima svoj prostor odakle osluškuje prohtjeve gostiju, a najčešće radi na organizaciji evenata, ali i nekih intimnijih proslava.