Ne Tražim Ništa

Vlatka Pokos se prisjetila starog hita i najavila povratak na glazbenu scenu

21.02.2023 u 17:23

Bionic
Reading

Pjevačica Vlatka Pokos dulje vrijeme držala se podalje od svijeta glazbe, barem što se tiče stvaranja. Jedno je vrijeme živjela u Kanadi, a povratak u Hrvatsku za poznatu Zagrepčanku značio je i povratak u centar medijske pozornosti, ali i u glazbene vode

Hrvatska pjevačica Vlatka Pokos prošle se godine vratila u Hrvatsku kako bi sudjelovala u showu 'Ples sa zvijezdama', gdje je pokazala svoje plesačko umijeće uz vrhunskog mentora Matea Cvenića. Sa svojim obožavateljima uvijek je u bliskim odnosima, a sada im je poručila kako se nada da će ih uskoro moći razveseliti glazbenom poslasticom.

Pokos je na svom Instagram profilu objavila fotografiju u elegantnom crnom sakou s dvorednim kopčanje i visokim čizmama preko koljena kojom je najavila novi početak!

'Uskoro će ne Instagramu biti dostupne sve moje pjesme a moju vjernu publiku (malobrojnu ali vjernu) ću razveseliti koristeći vlastitu glazbu u objavama. Nadam se da ću uskoro objaviti album s najvećim hitovima i nekoliko novih pjesama', napisala je pjevačica u objavi. Uz fotografiju dodala je i pjesmu 'Ne tražim ništa', kojom je 1995. osvojila srca svojih obožavatelja.

Iako se o muzici Vlatke Pokos ne piše često, činjenica je da je pjevačica dalmatinskih korijena autorica hitova koji su obilježili devedesete, a kojih se i sada mnogi često sjete. Mnogi se tijekom cijelog tjedna pitaju kad će petak pjevušeći upravo stihove iz Vlatkinog hita iz 1995. godine.

  • +5
Vlatka Pokos Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL