samo što nije

Luka Nižetić spreman za sezonu na Visu, a posjetila ga je i posebna gošća

29.05.2023 u 18:08

Bionic
Reading

Već godinama splitski pjevač ljeta provodi na prelijepom Visu. Tamo je spojio ljubav prema gastronomiji i otoku pa je otvorio vlastiti ugostiteljski objekt u kojem servira razne specijalitete u kojima uživaju i domaći i strani gosti

Splićanin Luka Nižetić već godinama lude ljetne destinacije zabave mijenja Visom, otokom na kojem je pronašao istinsku sreću. Otok koji u ljetnim mjesecima vrvi turistima - domaćim i stranim - obogatio je čak s dvije gastro destinacije koje su nezaobilazno mjesto na 'to do' listi pri posjeti hrvatskom otoku na jugu.

Njegov bistro 'Fabrika' njegova je mala oaza u koju je pretočio ljubav prema kuhanju, a pozitivne recenzije na račun hrane brojne su na popularnoj stranici 'Trip Advisor' gdje ljubitelji putovanja rado ostavljaju svoje komentare o mjestima koje posjete.

'Najbolja hrana na cijelom putovanju Hrvatskom. Sjajna posluga i pažnja na posebne zahtjeve za namirnicama. Odlična kava, udobne stolice i izvrstan pogled', jedna je u nizu pohvala na račun 'Fabrike'. Uz to, Nižetić je nedavno, nakon gotovo 9 godina na ugostiteljskoj sceni Komiže, otvorio i pizzeriju 'Hum'. Na mjestu gdje je nekoć bila stara kavana s početka 20. stoljeća, sada se nalazi i cool mjesto na kojem se rado okupljaju i stranci i lokalci.

Nižetić redovito pokazuje kako se priprema za početak sezone koja sve glasnije i glasnije kuca na vrata, a posjetila ga je i posebna gošća - Vlatka Pokos.

Pokos ovih dana uživa u Dalmaciji pa je posjetila i dragog joj Luku Nižetića. Zajedno su 'opalili' i fotografiju kako bi se sjećali lijepog dana na otoku.

u lisinskom

Pogledajte kako je bilo na Top.HR Music Awardsu: Houra u pratnji kćeri, Mia Dimšić i Luka Nižetić u odvažnim stajlinzima

Pogledaj galeriju