NOVi projekt

Vlatka Pokos otvorila blog: Promovira Hrvatsku i njezine ljepote

Vlatka Pokos

Vlatka Pokos

Izvor: Promo fotografije / Autor: Dressing room

Prije godinu i pol Vlatka Pokos odlučila je napustiti Hrvatsku i svoju sreću potražiti u Kanadi. Tamo je upisala studij oglašavanja i marketinških komunikacija te dobila posao u agenciji za nekretnine. Iako je otišla iz domovine, stranim turistima sada putem bloga promovira Hrvatsku i njezine ljepote

Iako je, kao i većina nezadovoljnih Hrvata, svoju sreću potražila izvan granica Lijepe Naše, Vlatka Pokos nije skroz odustala od domovine. U sklopu zadataka na sveučilištu Sheridan, gdje već pohađa studij oglašavanja i marketinških komunikacija, nekadašnja pjevačica i voditeljica otvorila je blog na kojem svijetu poručuje zašto posjetiti Hrvatsku.

'Ljude diljem svijeta riječ 'ljepota' asocira upravo na Hrvatsku. Ovo mora svakoga Hrvata učiniti ponosnim, pa tako i mene', započinje u svom prvom postu Vlatka, a zatim u još nekoliko tekstova naglašava zašto posjetiti našu obalu te gradove Dubrovnik i Split.

  • +7
  • +4

Vlatka Pokos na Zrću

Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Perešin

Javnost je sa svojim novim projektom upoznala putem društvenih mreža te je poručila: 'Dragi prijatelji, pogledajte moj blog koji pišem s kolegama s koledža Sheridan. Promoviram hrvatske ljepote.'

Inače Pokos je prošle godine ekskluzivno za tportal otvorila dušu i progovorila o razlozima odlaska iz Hrvatske, a sve kako bi jednom zauvijek zaustavila lažne medijske natpise o njoj i njezinu privatnom životu.

Vlatka Pokos

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Marko Grubišić

'Moj odlazak i boravak u Kanadi nema apsolutno nikakve veze s Ivicom Biljanom! S dotičnim nemam nikakvu komunikaciju već gotovo dvije godine. O mom boravku ovdje on je mogao saznati isključivo iz hrvatskih medija. Ne znam gdje stanuje i što radi, niti me to zanima. Smatram ponižavajućim to da se žene još uvijek valorizira isključivo preko veza ili brakova, bez obzira na ono što rade ili su postigle u životu. Napustila sam Hrvatsku zbog brojnih razloga, a jedan od najvećih je neprestano kopanje medija po mom privatnom životu i promoviranje raznih iskompleksiranih i nerealiziranih muškaraca preko mog imena', kazala je Vlatka.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!