javila se iz kanade

Nakon dugo vremena oglasila se Vlatka Pokos, evo što je poručila

15.11.2017 u 12:24

Bionic
Reading

Otkako se preselila u Kanadu, voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos vodi znatno manje eksponiran život. Posljednji smo je put imali prilike vidjeti početkom lipnja, kada je imala voditeljski angažman tijekom izbora za Miss Alpe Adria International u Novigradu, a sada se, nakon višemjesečne stanke, oglasila na društvenim mrežama i to povodom teme o zlostavljanju u svijetu poznatih i slavnih

Vlatka Pokos je komentirala brojne seksualne skandale koji potresaju Hollywood te grubo osudila primitivizam na ovim prostorima. Iako joj profil na Instagramu nije javan, njezina objava i poruka potpore svim žrtvama nasilja brzo su se proširile medijima u regiji.

'Pridružujem se milijunima žena diljem svijeta koje su doživjele i doživljavaju seksualno nasilje i uznemiravanje. Mislim da ne postoji žena koja se tijekom života nije susrela s tim. Nažalost, i u puno razvijenim društvima to je nešto 'normalno' i 'prihvatljivo'. Žrtve bi trebale šutjeti, čak se i krivnja svaljuje na njih. Seksualno zlostavljanje događa se posvuda, ne samo u show businessu. Na Balkanu primitivci misle da je vulgarno dobacivanje kompliment! U Kanadi muškarci se prema ženama odnose s poštovanjem. To je ovdje dio kulture. Žene ovdje podržavaju žene, za razliku od Hrvatske', napisala je pjevačica i voditeljica.

  • +3
Vlatka Pokos Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

 

Podsjetimo, Vlatka se na drugi kontinent odselila prije nešto manje od godinu dana, nakon što je nesretno završio njezin poslovni pothvat na HRT-u, a osim toga, za ovu zemlju vezao ju je i sada već bivši dečko Ivica Biljan, Kanađanin hrvatskih korijena.

Iako se dugo nagađalo kako se u tu hladnu zemlju preselila upravo zbog njega, lijepa 47-godišnjakinja odbacila je ta šuškanja. 'U Kanadi sam isključivo turistički. Moj boravak ondje nema veze ni s jednim muškarcem', rekla je za tportal u veljači prošle godine.

Autor: Youtube

Među ostalim, često je naglašavala da se u vlastitoj domovini osjeća loše, stoga ne čudi da je pronašla sreću u inozemstvu.

  • +7
Vlatka Pokos na Zrću Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Perešin

Vlatka je ljetos posjetila Hrvatsku zbog voditeljskog angažmana.