BEZ DLAKE NA JEZIKU

Vlatka Pokos osula paljbu po Grabar-Kitarović: 'Nitko nije uspio toliko poniziti i obezvrijediti instituciju predsjednika'

05.12.2019 u 22:11

Bionic
Reading

Vlatka Pokos svoje je mišljenje o predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović odlučila podijeliti s javnosti, pozivajući svoje pratitelje na Instagramu da ne glasaju za aktualnu predsjednicu na nadolazećim izborima. Nekadašnja voditeljica nije štedjela riječi u svojoj objavi, dodijelivši Grabar-Kitarović nimalo pozitivne epitete

'Nisam u posljednje vrijeme komentirala 'precjednicu' dijaspore jer je njeno ponašanje toliko bijedno i van pameti da čovjek usprkos svim dosadašnjim gafovima uspijeva ostati šokiran. Nitko nije uspio toliko poniziti i obezvrijediti instituciju predsjednika kao poludjela plavuša. Pjevanje Bandiću, simbolu korupcije i kriminala u Hrvata je definitivno bilo sumrak demokracije i civilizacije', započela je svoju objavu na Instagramu Vlatka Pokos.

'Hrvatska se pretvorila u nekakvu primitivnu, mračnu zemlju uništenu korupcijom u kojoj premijer koalira s kriminalcem, a Crvenkapica bez sluha mu nosi kolače u zatvor. Molim vas, izađite na izbore i pospremite ovu jadnicu u ropotarnicu povijesti. Uostalom, može se preseliti i kandidirati u ljubljenoj BiH', zaključila je pjevačica i nekadašnja voditeljica koja je hrvatsku adresu zamijenila kanadskom.

Tijekom dugogodišnje karijere Pokos se svađala s mnogim kolegama, no u posljednje vrijeme na tapeti joj je sve češće Grabar-Kitarović. Njezinu objavu lajkom je podržala je i Saša Broz, kao i mnogi pratitelji, a našli su se i oni koji ne dijele mišljenje s pjevačicom.

'Tuđman je kao bio ok!? Slažem se da je ova ni na nebu ni na zemlji i da jedino što radi nas sramoti. No niti jedan do sada nije radio u korist građana, kao niti jedna vlada do sada', napisao je u komentarima jedan Vlatkin pratitelj.