BEZ ZADRŠKE

Vlatka Pokos: 'Ne skrivam svoje godine niti ih se sramim, naprotiv. Imam 49 godina i veselim se svom 50-om rođendanu'

24.07.2019 u 18:59

Bionic
Reading

Već neko vrijeme živi i radi u Kanadi, ali pjevačica i voditeljica upućena je u sva događanja u Hrvatskoj. Vlatka Pokos ovih je dana na svom Instagramu izrazila stav na temu nasilja i prozvala političare i hrvatsko pravosuđe no neki su je zbog toga 'osudili', ali i prozvali da skriva svoje godine. Nije dugo trebalo za njezin odgovor

Vlatka Pokos se ovaj put obrušila na hrvatske medije koji su, kaže, namjerno krivo prenijeli njezinu jučerašnju objavu ismijavajući njezine godine.

'Kad govorim o mladim ljudima koji napuštaju zemlju ne mislim na sebe (uostalom moja je situacija vrlo specifična). Ne skrivam svoje godine niti ih se sramim, naprotiv. Imam punih 49 godina i veselim se svom 50-om rođendanu! Koji namjeravam proslaviti s mojim dragim prijateljima u Hrvatskoj! Imam puno snage, izgledam i osjećam se sjajno i na tome sam beskrajno zahvalna. Zrelost ima puno lijepih strana i nema razloga za strah', poručila je u najnovijoj objavi.

Ovo nije prvi put da se oglasila putem društvenih mreža. U veljači ove godine je napisala objavu potaknula napadom splitskih huligana na vaterpoliste 'Zvezde' na splitskoj rivi.

Početkom lipnja pohvalila diplomom prestižnog sveučilišta Sheridan na kojem je završila studij oglašavanja i marketinške komunikacije. Krajem svibnja nakon devet mjeseci izbivanja doputovala je u Zagreb, nakon čega se uputila u Poreč gdje je vodila Izbor za miss turizma svijeta.

  • +26
Vlatka Pokos Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo