'SAYONARA ZARA'

Vjerovali ili ne evo što je Meghan Markle prvo napravila kada je postala slavna

03.01.2019 u 18:56

Bionic
Reading

Koliko se neki ljudi mogu promijeniti kada postanu bogati i slavni, govori i priča o vojvotkinji od Sussexa. Naime, kako je ispričao izvor iz nekadašnjih glumačkih dana, danas 37-godišnja Meghan Markle odlučila se na nevjerojatan potez nakon što se proslavila kao televizijska glumica i počela dobijati primamljive honorare

Iako je sve do tada kupovala odjeću iz 'normalnih' dućana, čim se malo obogatila, Meghan Markle odlučila se počastiti dizajnerskom odjećom. No, to možda i ne bi bilo ništa čudno da povodom toga nije organizirala party pod nazivom 'Sayonara Zara', odnosno 'Zbogom Zara' na kojem je svu svoju odjeću iz ormara, a kupljenu u high street dućanima, podijelila uzvanicima.

  • +21
Meghan Markle - najbolji stajlinzi u 2018. Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell/Profimedia

Meghan Markle svoje prvo televizijsko pojavljivanje imala je u seriji 'General Hospital' 2002. godine, no slavu je stekla tek ulogom Rachel Zane u seriji 'Suits', devet godina kasnije.

Osoba koja je prisustvovala tom partyju opisala je Meghan Markle kao osobu s kojom ne možete biti prijatelj, budući da se ona želi družiti jedino sa svojom stilisticom.

Na zabavi je podijelila svu svoju jeftinu odjeću kako bi napravila mjesta za skupocjene komade koje si je tada već mogla priuštiti, a koliko je bila opsjednuta dizajnerskim stvarima govori i podatak da je u ormaru imala posebno mjesto za svoje Betsey Johnson cipele, koje je držala u orginalnoj kutiji s papirom, kako se ne bi oštetile kada ih ne nosi.

Nedugo nakon zabave, Meghan je angažirala svoju prijateljicu, stilisticu Jessicu Mulroney da napravi makeover njezinoj garderobi, budući da je ona jedina osoba kojoj vjeruje i koja za nju ima nepogrešiv modni izričaj.