Kaley Cuoco I KARL COOK

Vjenčala se zgodna Penny iz serije 'Teorija velikog praska'

01.07.2018 u 15:45

Bionic
Reading

Kaley Cuoco vjenčala se za svog odabranika, profesionalnog jahača Karla Cooka nakon sedam mjeseci zaruka i dvije godine veze. Zvijezda megapopularne humoristične serije izrekla je sudbonosno 'da' u San Diegu

Plavokosa glumica, najpoznatija po ulozi Penny, u vezi je s Karlom Cookom od ožujka 2016. godine, a par se zaručio prije sedam mjeseci. Zvijezdu serije 'Teorija velikog praska' Kaley Cuoco zaručnik je zaprosio na njezin 32. rođendan. Kaley se vijesti o vjenčanju pohvalila obožavateljima na svom Instagram profilu. 'Ok, idemo partijati', napisala je nakon svadbene svečanosti.

Legally KCSQUARED 6-30-18 ❤️

A post shared by @ normancook on

Glumica je za svoj veliki dan odjenula čipkastu vjenčanicu koja je naglasila njenu besprijekornu liniju, a preko nje je imala dugački plašt. Nakon romantične ceremonije, Kaley se presvukla u bijeli kombinezon od čipke s dubokim dekoletom, a njen odabranik, inače sin milijunaša Scotta Cooka, ostao je u istom odijelu.

Ok let’s party!!! #kcsquared 💋 💕

A post shared by @ normancook on

Par, koji dijeli zajedničku strast prema konjima, vezu je započeo prije dvije godine, u proljeće. Nekoliko mjeseci prije toga, nakon 21 mjeseca provedenog u braku s Ryanom Sweetingom, Kaley je podnijela papire za razvod.

  • +6
Kaley Cuoco i Karl Cook Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia