KALEY CUOCO I KARL COOK

Nakon gotovo dvije godine veze zaručila se zvijezda serije 'Teorija velikog praska'

01.12.2017 u 11:15

Bionic
Reading

Prije negoli je upoznala profesionalnog džokeja glumica Kaley Cuoco bila je u braku s Ryanom Sweetingom. Nakon 21 mjeseci braka odlučili su krenuti svatko svojim putem, a nekoliko mjeseci kasnije upoznala je i Karla Cooka. Na njezin rođendan romantični Cook svoju je djevojku zaprosio i oduševio sve snimkom romantičnih zaruka

Na njezin 32. rođendan zvijezdu serije 'Teorija velikog praska' Kaley Cuoco zaprosio je njezin partner Karl Cook. Par je u vezi već dvije godine, a Cook je reakciju svoje zaručnice snimio kamerom i potom to objavio na Instagramu.

'Nakon gotovo dvije godine napokon sam smogao hrabrosti da ju zaprosim. Ovo je najbolja večer u mom životu i mislim da ovaj video prikazuje da je isto tako i za Kaley, koja je pristala', napisao je Karl Cook, dok u videu glumica kaže: 'Zaručeni smo!'

  • +6
Kaley Cuoco i Karl Cook Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Samo nekoliko sati prije službenih zaruka Karl Cook nasmijao je pratitelje fotografijom na kojoj pokazuje svojoj djevojci lažni, predimenzionirani zaručnički prsten u jednom shopping centru, a na kojoj izraz njezina lica, zbog njegove smicalice, sve govori.

Prije negoli ju je zaprosio rasplakao ju je romantičnom večerom uz svijeće u njihovu domu, a čak je pripremio sva jela te napravio jelovnik, kako bi sve izgledalo kao da su u restoranu. Pobrinuo se da sva jela budu njezina omiljena.

Par, koji dijeli zajedničku strast prema konjima, vezu je započeo u proljeće 2016. godine. Nekoliko mjeseci prije toga, nakon 21 mjeseca provedenog u braku s Ryanom Sweetingom, Kaley je podnijela papire za razvod.