novo glazbeno poglavlje

Vizija spokoja i autentičnosti: Mirna Škrgatić predstavlja pjesmu 'Kad me nema'

06.10.2023 u 20:31

Bionic
Reading

Talentirana glazbenica i kantautorica, otvara novo glazbeno poglavlje s pjesmom 'Kad me nema'. Ovaj glazbeni uradak označava njen intimni susret s činjenicom da ne možemo kontrolirati svaki aspekt života, te poziva na oslobađanje od društvenih i vlastitih očekivanja

Pjesma 'Kad me nema' je rezultat suradnje Mirne Škrgatić i Tomislava Franje Šuška, koji su zajedno potpisali glazbu, dok je aranžman i produkciju radio Tomislav Franjo Šušak. Ovom pjesmom, Mirna donosi duboko osobno promišljanje o važnosti otpuštanja unutarnjeg 'kontrol frika' i prihvaćanja nesavršenosti koje život nosi, stoji u priopćenju.

U pjesmi, Mirna nas potiče na osjećaj spokoja koji proizlazi iz prihvaćanja samih sebe, izvan društvenih normi i očekivanja. Pjesma je odraz njenog oslobađanja od imperativa društva, istovremeno pružajući inspiraciju drugima da prate svoj vlastiti unutarnji glas i istraže svoju autentičnost.

Osim glazbenog doživljaja, pjesma je obogaćena i vizualno zahvaljujući glazbenom videospotu koji je snimila i režirala Iva Ćurković Spajić. Spot je pažljivo osmišljen kako bi vizualno prikazao osjećaj prepuštanja i uživanja u životu te vjeru u svjetliju budućnost. Kroz simbole poput cvijeća i vode, spot nam prikazuje kako smo svi dio većeg entiteta, podsjećajući nas na kontinuitet života i neprestano tekuće promjene.

Mirna Škrgatić je, uz pomoć ovog glazbenog i vizualnog ostvarenja, predstavila svoje najopuštenije i najiskrenije izdanje do sad. Njen umjetnički doprinos donosi duboku emociju i osnažuje nas da prihvatimo sebe onakvima kakvi jesmo, potičući nas da se odupremo društvenim normama i vjerujemo u pozitivnu budućnost.

'Kad me nema' je glazbeni i vizualni doživljaj koji nas podsjeća da je svaka nesavršenost dio naše priče i da je u redu biti autentičan, s nadom u bolje sutra.