SVE IMA CIJENU

Više nije tajna kako će Meghan Markle i princ Harry plaćati visoke troškove svog osiguranja

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 29.06.2020 12:14
  • Objavljeno 29.06.2020 u 10:29
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Michele Spatari / AFP / Profimedia

Sada je napokon sve poznato. Nakon nagađanja o tome tko će zapravo plaćati visoke troškove njihovog osobnog osiguranja u Los Angelesu i ta je nepoznanica riješena nakon što su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa potpisali ugovor s top agencijom, čiji su klijenti Michelle i Barack Obama, Hillary i Bill Clinton te Oprah Winfrey

Meghan Markle i princ Harry potpisali su ugovor s prestižnom agencijom za odnose s javnošću Harry Walker Agency, a koja je dobro poznata po tome što za svoje klijente, među kojima su i Michelle i Barack Obama, Hillary i Bill Clinton te Oprah Winfrey, traži naknade od milijun dolara za njihova pojavljivanja i govore.

Harry i Meghan, prema izvorima bliskim paru, trebali bi držati govore o temama koje su usko vezane uz njihove živote. Uglavnom će to biti socijalna pitanja s kojima se svijet danas suočava, uključujući rasnu pravdu, jednakost spolova, mentalno zdravlje, kao i odnos prema ženama i djevojkama te okolišu. Isto tako, mnoge teme bit će vezane uz osnivanje, ali i samu misiju njihove nove organizacije Archewell.

  • +2

Meghan Markle

Izvor: Profimedia / Autor: Front Row Image / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bivši kraljevski par u potrazi je za poslom otkako su napustili kraljevsku obitelj koja ih je financirala, a osim govorništva, nadaju se da će snimiti dokumentarne filmove tijekom svog volontiranja na mjestima kao što su rehabilitacijski centri za članove bandi i slično.