NAKON SKORO TRI MJESECA

Meghan Markle i princ Harry konačno napustili svoju vilu i odradili volonterski zadatak u Kaliforniji

25.06.2020 u 15:05

Bionic
Reading

Posljednji put snimljeni su u javnosti krajem ožujka, kada su na vlastitu inicijativu odlučili donirati hranu jednoj udruzi u Los Angelesu. Od tada su uglavnom vrijeme provodili zatvoreni u svoju novu vilu u Kaliforniji, a sada su se ipak ukazali američkoj javnosti

Meghan Markle i princ Harry u srijedu su proveli vrlo aktivno i ugodno prijepodne u jednoj američkoj udruzi koja pomaže bivšim ovisnicima. Unatoč opasnosti od Covida-19 koji još uvijek nije doveden pod kontrolu, nekadašnji vojvode od Sussexa zaželjeli su se rada i druženja s ljudima.

Nakon nekoliko mjeseci provedenih u novoj vili u Los Angelesu, 38-godišnja Meghan i tri godine mlađi Harry uz cijelu zaštitnu opremu koja je uključivala maske na licu te rukavice na rukama, napokon su se ukazali u javnosti.

Brzo nakon njihova posjeta zajednici koja okuplja bivše ovisnike i članove bandi kako bi im pružila bolje mogućnosti i ukazala na pravi put, na društvenim je mrežama osvanula fotografija kraljevskog para u pregačama kako mijese kruh.

Meghan je i ovoga puta odabrala vrlo ležeran stajling sačinjen od omiljenih komada u garderobi- bijele košulje i traperica. Pokušala je time izgleda odati dojam da joj nešto opušteniji način života daleko od kraljevskih obveza i uštogljenih stajlinga itekako godi.