popularni par

Više nema skrivanja: Jedan od naših najpoželjnijih glumaca i srpska glumica dočekali Novu godinu u Puli

03.01.2022 u 22:00

Bionic
Reading

Glumačka zvijezda Goran Bogdan nedavno je 'došao' pod povećalo javnosti jer se počelo nagađati da je obnovio svoju ljubavnu vezu s Beograđankom Jovanom Stojiljković. Kako naš glumac nikada ne komentira svoj privatni život sve je ostalo na šuškanjima, no staru godinu su ispratili zajedno

Pulski pub Shipyard objavio fotografije na kojima su Goran Bogdan i jedna od ponajboljih mladih glumica u Srbiji Jovana Stojiljković u društvu Rade Šerbedžije i još nekih ljudi, javlja Glas Istre.

Par se navodno ponovno zbližio na snimanju nove serije u Hrvatskoj, pisali su srpski mediji. Još ranije je otkriveno kako su njihovu odnosu presudile poslovne obaveze, zbog kojih se nisu mogli često viđati te su prekinuli zbog razdvojenosti.

'Puna sam ljubavi. I volim govoriti o njoj. (smijeh) Ali u medijima ne volim govoriti o svojoj intimi. Mislim da je to nepotrebno. Za mene nešto toliko veliko i osobno staviti u nekoliko rečenica u intervjuu ili govoriti o tome u javnosti, to mi djeluje nedovoljno i pogrešno. Jednostavno to nisam ja', izjavila je Jovana tijekom prošlog ljeta za tportal.

Podsjetimo, Goran i Jovana 2017. godine su se upoznali na snimanju popularne srpske serije 'Senke nad Balkanom' u kojoj su bili ljubavni par, kad je navodno počela njihova veza. Kad joj je na premijeri predstave 'Nečista krv' Goran Bogdan donio buket cvijeća, počela su nagađanja da su u vezi. Nakon toga su zajedno su prošetali i crvenim tepihom jednog od najutjecajnijih filmskih festivala u Berlinu kada se nisu odvajali jedan od drugoga. Nakon toga zajedno su dobili angažman u još jednoj seriji, ovaj put hrvatskoj - 'Područje bez signala' koja se počela prikazivati HRT-u od 27. prosinca.

  • +4
Jovana Stojiljković Izvor: Pixsell / Autor: Armin Durgut/PIXSELL