Na koncertu beyonce

Viralni video: Ovako je Selena Gomez obranila fanove od vlastitih zaštitara

29.05.2023 u 14:02

Bionic
Reading

Uoči koncerta Beyonce, Selena Gomez vikala je na članove osiguranja koji su se grubo odnosili prema njenim obožavateljima

Pjevačica i glumica Selena Gomez uhvaćena je u žustroj prepirci s muškarcem uoči koncerta Beyonce na Stade de Franceu u Parizu.

Gomez je vikala na muškarca za kojeg se pretpostavlja da je član njenog osiguranja jer je uočen kako je prati tijekom čitavog koncerta. Cijela situacija zabilježena je videom koji je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama.

Nagađa se kako je ljutiti ispad zapravo reakcija glumice na grubo ophođenje s njenim obožavateljima koji su joj željeli prići, a zaštitar ih je svim silama htio zadržati što dalje od nje.

Selena Gomez tako je ovim potezom, čini se, samo željela zaštiti svoje fanove s kojima gaji vrlo blizak odnos te ne zazire od mnogobrojnih zajedničkih fotografija i pozdrava.

  • +5
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osim slavne 30-godišnjakinje, koja je najpopularnija osoba na Instagramu s 418 milijuna pratitelja, na koncertu Beyonce u Parizu bile su i mnogobrojne druge zvijezde poput Natalie Portman, Kris Jenner i Lennyja Kravitza.