cipele s potpisom

Selena Gomez na snimanju hit serije uparila vruće trendove i obogatila ih vječnim klasikom

20.03.2023 u 17:50

  • +4

Selena Gomez

Izvor: Profimedia / Autor: Steve Sands/NewYorkNewswire/Bauer-Griffin / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Pjevačica i glumica Selena Gomez kombinirala je kožni baloner sa širokim trapericama pa zaokružila look bijelim Dr. Martens cipelama kakve ne viđamo često

Selenu Gomez fotoreporteri su uhvatili u šetnji za vrijeme snimanja serije 'Only Murders in the Building', a mnogima je za oko zapela njena upečatljiva modna kombinacija.

Naime, slavna glumica i pjevačica odjenula je vrlo trendi kožni baloner ljubičaste boje te ga ležerno svezala opuštenim remenom pa ga uparila s efektnom ružičastom košuljom i još jednim vrućim trendom - širokim trapericama.

No, ono što se najviše isticalo jest njen odabir obuće jer je ovu kombinaciju nosila na upečatljive bijele cipele Dr. Martens. Riječ je o 'martama' modela Sinclair Milled Nappa s patentnim zatvaračem na prednjoj strani, zaobljenim vrhom, sjajnim premazom i prepoznatljivim žutim vezom oko potplata.

Selena Gomez poznata je kao strastvena ljubiteljica markiranih komada te je na crvenom tepihu nerijetko viđamo u cipelama s potpisom Gianvita Rossija, Prade i Christiana Louboutina, dok u svom omiljenom stilu ulične mode najradije nosi komade od Pume i Ugga.

Ovaj outfit odjenula je prilikom pauze na snimanju treće sezone popularne serije 'Only Murders in the Building' iz žanra komedije s elementima misterije u kojoj nastupa sa Steveom Martinom i Martinom Shortom.