dojmljiva frizura

Selena Gomez zablistala u očaravajućoj vjenčanici na putu prema oltaru

22.03.2023 u 12:07

  • +18

Selena Gomez

Izvor: Profimedia / Autor: Janet Mayer/Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Bionic
Reading

Selena Gomez prošetala je setom serije 'Only Murders in the Building' u čipkastoj vjenčanici s bijelim velom i svilenim rukavicama, a budućim mladenkama dala je i dojmljiv primjer svadbene frizure

Selena Gomez pokazala je da će jednog dana biti prelijepa mladenka kada je tijekom snimanja serije 'Only Murders in the Building' prošetala do oltara u očaravajućoj vjenčanici.

Slavna glumica i pjevačica na setu Huluove hit serije nosila je vjenčanicu bez naramenica koja je elegantno istaknula njen dekolte, obogaćenu glamuroznom čipkom i usklađenim dugačkim bijelim velom te bijelim svilenim rukavicama s malim mašnama.

Selena je budućim mladenkama dala i dojmljiv primjer svadbene frizure, noseći opuštenu punđu i istaknute prednje skraćene pramenove koji vrlo laskavo uokviruju lice.

Njeni glumački kolege Steve Martin i Martin Short, s kojima snima već treću sezonu ove uspješne serije, nisu propustili priliku fotografirati se s 'mladenkom' uz šaljiv opis 'Pogodite što se dogodilo danas!'

Lijepa 30-godišnjakinja također je podijelila fotografiju u vjenčanici, a za svojih 402 milijuna pratitelja pozirala je u s limenkom Coca Cole u ruci i bijelim Dr. Martens cipelama u kojima je prije nekoliko dana plijenila pozornost izvan seta.

  • +4
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Steve Sands/NewYorkNewswire/Bauer-Griffin / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zanimljivo, fotografije Selene u vjenčanici dolaze svega nekoliko dana nakon što je svojim pratiteljima u šaljivom videu priznala da je vrlo daleko od vlastite svadbe jer se trenutno ni s kime ne viđa.

'Mrzim kad se cure žale kako dečko koji im se sviđa niti ne zna da one postoje. Pa, dečko koji se meni sviđa je taj koji ne postoji', rekla je u videu na TikToku.