GENTLEMEN'S WEEKEND GETAWAY

Vikend u hotelu Bellevue rezerviran samo za muškarce

18.09.2019 u 08:48

Bionic
Reading

Isplanirajte vikend s prijateljima i uputite se u hotel Bellevue na otoku Lošinju. Jesen je pravo vrijeme za opuštanje i uživanje uz more i ekskluzivni Gentlemen's Weekend Getaway program

Od 4. do 6. listopada lošinjski 5* hotel Bellevue je rezerviran samo za moderne muškarce koji se žele opustiti od posla i svakodnevnice. Gentlemen’s Weekend Getaway donosi tri nezaboravna dana uz vrhunska pića, večere i zabavu. Kao što sam naziv kaže, program je namijenjen muškarcima, koje očekuju degustacije vintage sakea i koktela, večere u najboljim lošinjskim restoranima te cabaret program uz saksofon, konjak i cigare.

Hedonistički vikend na Lošinju upotpunit će aktivnosti u elegantno opremljenom lounge baru Alto Rosso. Otvoreni prostor bara krase atrij i prostrana terasa s pogledom na more u uvali Čikat, dok interijer bara uljepšava egzotični crveni mramor s Madagaskara. Sve one koji vole uživati u životu oduševit će bogata ponuda signature koktela, viskija i džina, skupocjenih konjaka te pažljivo biranih vina i šampanjaca.

Gentlemen’s Weekend Getaway program uključuje i ekskluzivne večere u japanskom fuzijskom restoranu Matsunoki te à la carte restoranu Alfred Keller u obližnjem Boutique Hotelu Alhambra, kao i uživanje u wellness i zdravstvenim programima Bellevue Spa Clinic.

Provedite nezaboravan vikend u društvu prijatelja u hotelu Bellevue uz Gentlemen’s Weekend Getaway ponudu.

www.losinj-hotels.com

T: +385 (0)51 661 101

E-mail: bellevue@losinj-hotels.com