sve negira

Vidno uznemiren Russell Brand objavio dramatičan video: 'Sve su moje veze uvijek bile sporazumne'

16.09.2023 u 18:03

Bionic
Reading

Russell Brand svim snagama nastoji isprati ljagu sa svoga imena prije nego li se čitava stvar otme kontroli. Britanski komičar na Instagramu je objavio video u kojem odlučno opovrgava kaznene optužbe koje će navodno uskoro o njemu objaviti dva mainstream medija u Velikoj Britaniji

'Primio sam dva krajnje uznemirujuća pisma, ili pismo i elektronsku poštu, jedno od glavne medijske TV kuće, jedno od novina, u kojima se navodi litanija nečuvenih i agresivnih napada', podijelio je Russell Brand u snimci, uz naslov: 'Ovo se događa.'

'Usred ove litanije zapanjujućih napada, nalaze se neke vrlo ozbiljne optužbe koje apsolutno negiram.'

Komičar nije otkrio točne optužbe protiv njega, ali je natuknuo da se odnose na neki oblik nedoličnog seksualnog ponašanja jer je tada počeo braniti svoju 'promiskuitetnu' prošlost.

'Kad sam glumio u filmovima i kao što sam o tome opširno pisao u svojim knjigama, bio sam vrlo, vrlo promiskuitetan', rekao je Brand. 'Tijekom tog vremena promiskuiteta, odnosi koje sam imao apsolutno su uvijek bili sporazumni,' naglasio je.

Brandova drska otvorenost o seksu dobro je dokumentirana, kako je rekao. Brand sada pak kaže da misli da je možda bio 'previše transparentan' po pitanju svoje seksualnosti, ali je napomenuo da misli da je otvorenost 'metastazirana u nešto kriminalno' što on 'apsolutno' negira. 'To me tjera na pitanje, 'Postoji li neki drugi plan u igri?' Osobito kad smo prije vidjeli koordinirane medijske napade, dodao je, citirajući kada je Joe Rogan optužen da je koristio 'sredstvo za uklanjanje glista za konje' za liječenje COVID-19 kada se zapravo radilo o medicinski odobrenom lijeku za ljude.

'Čini mi se kao da postoji ozbiljan i usklađen plan za kontrolu ovakvih prostora i ovakvih glasova', rekao je Brand.

Posljednjih godina, zvijezda 'Rock of Ages' zamijenila je glumu u filmovima s miniranjem moćnih ustanova kao što je 'Big Pharma', što je mnoge potaknulo da povjeruju da je Brand zapravo nepravedno na meti.

'Ono što ozbiljno pobijam su ove vrlo, vrlo ozbiljne, kriminalne optužbe' rekao je i istaknuo da, kako kaže, postoje 'svjedoci čiji su dokazi u izravnoj suprotnosti s narativima koje ova dva mainstream medija pokušavaju konstruirati, u onome što, prema njegovim riječima čini kao koordinirani napad.'

'Ne želim dalje ulaziti u ovo zbog ozbiljne prirode optužbi, ali osjećam se kao da sam napadnut i očito je da oni vrlo blisko surađuju. Očito ćemo istražiti ovu stvar jer je vrlo, vrlo ozbiljna,' dodao je.

Nije potvrđeno koji će mediji optužiti Branda, ali mnogi britanski mediji, uključujući The Independent, izvijestili su da se na seriji Channela 4 'Dispatchers' nešto sprema. Gledatelji su navodno na TV rasporedu za subotu primijetili da će se emitirati 'posebna' 90-minutnu istraga o neimenovanom subjektu, za kojeg mnogi sumnjaju da će biti upravo Brand.