u BELIZEU

[VIDEO] U ovakvom izdanju još ih nismo vidjeli: Snimka Kate Middleton i princa Williama s Kariba postala je viralni hit

21.03.2022 u 21:10

Bionic
Reading

U sklopu svoje kraljevske turneje Karibima, u ime kraljice Elizabete II, Kate Middleton i princ William posjetili su i Belize, a tamošnjem stanovništvu odali su počast zaplesavši njihov tradicionalni ples

Iako će u skoroj budućnosti princ William postati kralj, ni on ni njegova supruga Kate Middleton zbog toga se ne ponašaju uštogljeno. Dapače, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea svojim opuštenim ponašanjem oduševljavaju sve obožavatelje britanske kraljevske obitelji, a iznenadili su i proteklog vikenda.

William i Kate trenutno se, u ime kraljice Elizabete II i njezine proslave jubileja, nalaze na kraljevskoj turneji Karibima, a u nedjelju su stigli i do države Belize.

Upravo ondje su sve stanovnike sela Hopkinsa oduševili svojim ponašanjem. Kako bi odali počast lokalnom stanovništvu, Kate i William pridružili su im se u njihovom tradicionalnom plesu.

  • +3
Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia

I dok se za Kate pretpostavljalo da ima ritma i da joj dobro idu plesovi, sve je nemalo iznenadio princ William kada je zanjihao bokovima i zavrtio u plesnom ritmu 57-godišnju Lauru Cacho iz Belizea.

Nije dugo trebalo da snimke nastale u selu Hopkins postanu hit na društvenim mrežama.