BALADA ZA KRAJ

[VIDEO] Stjepan Hauser se na sebi svojstven način oprostio od 2019. godine i to u društvu atraktivne Benedette

30.12.2019 u 21:43

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu naš najpoznatiji violončelist još je jednom ostavio svoje obožavatelje bez riječi. U društvu talijanske pjevačice Bnedette Caretti obratio je još jedan poznati svjetski hit i u samo sat vremena prikupio gotovo 60 tisuća lajkova

Stjepana Hausera na Instagramu prati nevjerojatnih milijun pratitelja, obožavatelja diljem svijeta, koji s nestrpljenjem iščekuju svaku njegovu obradu. I dok je jedno vrijeme svirao svjetske hitove s atraktivnom uzbekistanskom pijanisticom Lolom Astanovom, posljednjih mjeseci tu je čast dao talijanskoj pjevačici Benedetti Caretti.

Ono što je drugačije ovoga puta je to da na svim snimkama koje Hauser objavi na svom Instagramu, Benedetti se vidi tijelo, dok se od lica vide tek usne dok pjeva.

Ipak, za sve one koje zanima, atraktivna Talijanka na svom je Instagramu objavila svoje fotografije, po kojima se može zaključiti da je osim zbog njezinog nevjerojatnog glasa, Hauser 'pao' i na njezin izgled.

Nakon božićnih hitova, za kraj godine odabrali su bezvremenski hit, pjesmu Whitney Houston 'I Will Always Love You', a kako ona zvuči, pogledajte u njihovoj snimci.

  • +4
Stjepan Hauser i Lola Astanova Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Mia Dimšić, Nina Badrić, Davor Bernardić, Marin Rozić…